minikids.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

FRI FRAKT OVER 999,- / FRAKT 69,- LYNRASK LEVERING SIKKER BETALING

Inspirasjon til barnerom

Å gå i gang med dekorasjon av et barnerom er for veldig mange blivende foreldre en inspirerende del av forberedelsen. Skal det være et fantasifullt og spennende barnerom, eller skal det være mer rolig og klassisk? Alle har sine favoritter og derfor har vi også valgt å ha et bredt utvalg av barnevennlige møbler, tepper, belysning og alt annet som hører til på barnerommet.

Før vi åpnet Minikids brukte vi all vår energi på interiørmesser, magasiner, internett og ikke minst nettverk, til å finne produsenter og leverandører som overholdt våre strenge krav til bæredyktighet og økologisk produksjon og ikke minst kvalitet. Våre produkter er nøye utvalgt slik at våre kunder kan være sikre på at deres barn får det aller beste.

Hos oss vil du finne et bredt utvalg av senger, bord, pledd, tapeter, høydemåler, dekorasjoner, dyner, puter og alt annet du skulle behøve til ditt nye barnerom. Når du har brukt litt tid på vår nettside og valgt å bestille, tar det bare noen dager før det ankommer på nærmeste postkontor.

Om du leter etter inspirasjon til hvordan et barnerom kan se ut, er du hjertelig velkommen til å ta turen innom vår blogg. Her legger vi ut tips, produkter og interiørideer basert på de ulike produktene vi til enhver tid har. Vi er selv interiørentusiaster og er hele tiden på jakt etter nye spennende ting til våre kunders barnerom.

Har du spørsmål om innredning til barnerom eller noen av våre produkter, er du alltid hjertelig velkommen til å ringe eller sende oss en e-post.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke