minikids.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

FRI FRAKT OVER 999,- / FRAKT 69,- LYNRASK LEVERING SIKKER BETALING

Nettbutikk med barneleker - Kjøp bæredyktig

Vi er stolte over vårt brede utvalg av barneleker. Etter å ha brukt lang tid på research både på messer, i magasiner og på internett, har vi i dag et fantastisk utvalg av barneleker som spenner fra ribbevegg og gyngedyr til morsomme barneinstrumenter og spennende aktivitetsleker i tre. Før vi startet med å plukke ut de produsenter og barneleker vi har i dag, var vi helt klare på at våre produkter skal ha en bæredyktig og økologisk produksjon. Når du kjøper noe hos oss, kan du være helt sikker på at produktet ikke er skadelig på noen som helst måte, men tvert imot holder den høyeste kvalitet.

Minikids ønsker å være nettbutikken for deg som vil gi dine barn det aller beste. Hos oss kan du finne barneleker som passer for barn i alle aldre, også de helt små. Vi følger naturligvis med i utviklingen og er alltid på jakt etter nye og bedre barneleker.

I tillegg til barneleker har vi også blant annet interiør til barnerommet, stelle- og badeprodukter, festlig dekorasjon til bursdager og andre merkedager, reiseprodukter og artige gavetips. Bruk gjerne litt tid på vår nettbutikk der du vil finne pris og spesifikasjoner på alle varer.

Har du spørsmål om våre barneleker er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke