minikids.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

FRI FRAKT OVER 1200,- / FRAKT 69,-* LYNRASK LEVERING / HJEMLEVERING SIKKER BETALING

OYOY Living Design

Mer enn bare et designmerke, OYOY er for moderne familier på jakt etter å gjenskape barndomsminner og skape nye.

Med danske design-tradisjoner for enkelthet, presenter OYOY en leken, men likevel rett frem estetisk tilnærming til design som følger familien i hverdagen.

OYOY tilbyr hjemme tilbehør til barn, voksne og hjemmene de bor i. De fokuserer på å behandle produktene med dedikasjon og respekt, samt alle menneskene som er involvert i produksjonen og den omliggende naturen.

Det danske selskapet OYOY Living Design A/S ble grunnlagt i januar 2012 av den danske designeren Lotte Fynboe. Designene er klassiske, funksjonelle og langvarige med unike detaljer og fargekombinasjoner. Påvirket av tradisjonell dansk design, er produktene redesignet av barndomsminner. Basert på disse minner er unike produkter laget med fokus på form og funksjonalitet.

Navnet & Merket OYOY

Navnet er inspirert av OY-bokstavene, som siden 1929 har vært signaturen på alle danske fly. Uansett hvor i verden flyene kan være, er følelsen av Danmark betydelig. Hos OYOY Living Design er vi også stolte av våre røtter, og bokstavene OY skal indikere vår danske arv.

 

 

 


Bestselgere i OYOY Living Design

FILTER
Kategorier
Lukk
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Side 1 av 1 (20 produkter funnet)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke