minikids.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

FRI FRAKT OVER 1200,- / FRAKT 69,-* LYNRASK LEVERING / HJEMLEVERING SIKKER BETALING

Lyketyl

Lyketyl er et livstilsbrand fra Paris og Oslo som utvikler og designer produkter for enklere familieliv.

Deres første lansering er en unik matte som kombinerer funksjonalitet med et nydelig design. 

Historien om Lyketyl er historien om Megan - en jente fra Paris med sansen for storbylivets mange eventyr. Etter å ha flyttet til Oslo og fått to barn, ønsket Megan å kombinere sin sosiale og aktive livsstil med familielivet. 

“Det tok ikke lang tid før jeg innså at jeg brukte tiden min på å sjonglere stellematter, lekematter, pledd, kluter og alt mulig annet du trenger når barna er med på tur”. 

Megan begynte derfor jakten på den perfekte matten. En matte som skulle være lett å bære, enkel å rengjøre, behagelig mot huden og med et elegant design. Etter to år med research og prototyper, så endelig Lyketyl dagens lys.

Lyketyl er en etisk produsert og sertifisert miljøvennlig merkevare.

Etisk produsert

Å finne den rette produsenten var en utfordring. Lyketyl ville ha en leverandør som fulgte europeiske standarder og med transparent drift. Heldigvis fant de Pedro og den familiedrevne fabrikken hans i Portugal. Pedro er veldig nøye med hvem han jobber med for å være sikker på at han møter forventningene til kundene sine. 

Sertifisert Miljøvennlig

Materialet i Lyketyl-mattene er sertifisert etter “REACH standarden”. Materialet er laget av både PU skinn og 20% resirkulerte skinnfibre. Hva er vel bedre enn å bruke resirkulert materiale til å lage nye produkter? På sikt er målet til Lyketyl å tilby et materiale som er 100% laget av naturlige produkter. Materialet oppfyller også kravene til den europeiske ISO-standarden. 

FILTER
Kategorier
Lukk
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Side 1 av 1 (6 produkter funnet)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke